No ensin on tietenkin kerrottava että toisella meistä on pitkä suhde takana, josta on siunaantunut lapsia ja toinen on elänyt koirien kanssa koko aikuiselämänsä, ilman vakavampia suhteita. Ja toinen asia, joka on mainittava heti alussa, on se että olemme sydänystäviä, jotka jakavat niin elämän ilot kuin surutkin.

Yhteistä meille on se, että kumpikin etsimme sitä OIKEAA elämäämme jakamaan elämän arjen ja juhlan... Blogimme saikin alkunsa erinäisistä kommelluksista ja sattumuksista etsiessämme tätä elämämme prinssiä. Ajattelimme, että naisten olisi hyvä tietää millaisia miehet oikeasti ovat ja miesten olisi hyvä tietää miten voisi parantaa suhdettaan rakastamaansa naiseen.

Molemmille, meille on tietenkin kerääntynyt,  vino pino asioita, joita vaadimme tulevalta kumppaniltamme elämänkokemuksemme ja -tilanteemme kautta. Vähin, niistä ei ole, muutakin kuin sahanpurua korvien välissä :) ja se hyvä pukeutumismakukin on vaan plussaa... Lisäksi, tietenkin, olisi hyvä jos tulevat kumppanimme hallitsisivat kaikki seurustelutaiteen ja naisen huomioimisen säännöt, opettamatta of course :D.